PROGRAM

Her kan du se en oversigt over vores program og de mange forskellige hold, vi tilbyder hos CrossFit AROS.
Tilmeld dig det ønskede hold eller kom til Open Gym.
Vi har Open Gym alle dage fra kl. 05.00-23.00. God træning!

WOD

WOD står for ”Workout of the Day” og er den CrossFit workout, som er aktuel for alle WODs den pågældende dag. Hver dag sammensættes en ny WOD, så der derved sikres variation i træningen. WOD er for alle medlemmer, nye som gamle. Alle vil blive presset, men der er stor fokus på tilpasning af øvelserne til den enkeltes niveau.

CrossFit Teens

For børn og unge fra 12-16 år. CrossFit Teens er crossfit, som minder meget om de alm. WOD hold. Der vil dog være mere fokus på tekniktræning og dygtiggørelse. Derudover er det vigtigt for os, at træningen er rigtig sjov. Der er lavet studier, der viser, at fysisk aktivitet er med til at skabe yderligere hjerneaktivitet, hvorfor vi har valgt, at teens medlemmerne kan tage deres lektier med, som de så kan bruge tid på til sidst i træningen.

CrossFit Kids

For børn fra 6-12 år. CrossFit Kids er crossfit i form af leg, funktionelle øvelser, motoriske øvelser, sjov og ballade. Vi laver en træning, som forbereder børnene på hverdagens udfordringer samt fører dem igennem en udvikling til en sund og aktiv livsstil.

Endurance

.

Mobility

.

Gymnastics

.

Weightlifting

.